Penzion U Vejvodů

Hliník 578, 379 01 Třeboň, tel./fax: 384 722 181, mobil: 603 423 657, e-mail: uvejvodu@penzion.com, web: www.uvejvodu.penzion.com


Penzion U Vejvodů
Novinky

Dovolená, jak má být…

Penzion Jižní Čechy všem návštěvníkům nabízí perfektní ubytování v Třeboni - a to cenově dostupné i pro početnější rodiny.

Jakmile k nám přijedete, rázem se ocitnete blízko historické části města Třeboň a v bezprostřední blízkosti oblíbeného rekreačního rybníka Svět.

Dovolená Jižní Čechy přijde vhod také všem hostům, kteří touží po odpočinku a regeneraci těla. Krásná Třeboň je totiž proslulá i jako známé lázeňské město s množstvím léčebných procedur.

 

Kontakt

Penzion U Vejvodů
Hliník 578, 379 01 Třeboň

mobil: +420 728 484 812

Skype: Lukas Ulrich ,(lukas.ulrich3), Icq: 440-798-100

e-mail: uvejvodu@email.cz

Penzion U Vejvodů -> Dovolena na kolech

Dovolená na kolech Třeboň

Ubytování v Třeboni nejen pro dovolenou na kolech

Penzion u Vejvodů nabízí prostorné 2-4 lůžkové pokoje s kompletním vybavením (sociální zařízení, televize, rádio). Naši hosté mohou využívat parkování přímo u penzionu, úschovny kol a zahrady s altánem, která je jako stvořená pro grilování. Při rodinných oslavách, přátelských setkáních ale i během náročné dovolené na kolech zase oceníte náš stylový sklípek s minibarem. Cyklo dovolená je stále oblibenější a počet cyklistů stále stoupá. Veřte, že u nás v okolí je dostatek přírodních krás, které je dobré objet na kole.

Dovolená Jižní Čechy - atraktivní památky a nedotčená příroda

Možná nevíte, že město Třeboň je památkovou rezervací, nacházející se v Chráněné krajinné oblasti Třeboňsko (biosferická rezervace UNESCO). Výlety, které zde můžete podniknout, tedy rozhodně stojí za to. Vypravit se za poznáním zdejšího kraje je možné pěšky, autem nebo vám skvělé zážitky poskytne cyklo dovolená. A věřte, že u nás si na své přijde opravdu každý.

Pokud milujete historii, jistě vaší pozornosti neunikne překrásný zámek Hluboká nad Vltavou nebo oblíbená Červená Lhota. Starobylé město, s moderní tváří, Český Krumlov se také těší na vaši návštěvu – stejně jako Jindřichův Hradec. Ubytování Jižní Čechy vám poskytne dokonalé zázemí, i když zdejší kraj navštívíte především kvůli rybaření nebo koupání.

Dovolená Jižní Čechy dává za pravdu také známé písničce „Okolo Třeboně, pasou se tam koně…“, protože všichni fanoušci jízdy na koňském hřbetu mohou využít služeb hned několika jízdáren. Za sportem se k nám můžete vydat, i když fandíte tenisu, máte v oblibě bowling nebo si rádi zahrajete squash. Při všech pohybových aktivitách si báječně užijete a určitě zapomenete na všední starosti.

Místa, která stojí za to navštívit

Nedaleko penzionu najdete krytý bazén, Lázně Aurora, tenisové a squashové kurty, solnou jeskyni, nové dětské hřiště nebo třeba pěkný zámecký park. Kromě Třeboně ale stojí za návštěvu také okolní města: Jindřichův Hradec, Červená Lhota, Český Krumlov a Hluboká nad Vltavou. Na výtečný oběd nebo večeři můžete zajít do blízké restaurace Rondo.

V okolí penzionu nechybí ani množství turistických tras, které by vám při toulkách Třeboňskem neměly uniknout. Každý den dovolené se tak můžete vydat jiným směrem.

Zarezervujte si ubytování v Třeboni ještě dnes
Chystáte rodinný výlet či dovolenou na kolech? Chcete se zeptat, zda máme v požadovaný termín volné pokoje? Kontaktujte nás. Odpovíme vám, co nejdříve to bude možné.

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies